Gratis Android tablet bij AD

advolkskrantparooltablet
Toch weer de behoefte aan een krant? Het lekker lezen van een dagblad, gewoon ouderwets op papier is nog altijd erg prettig. Bij het AD heb je de mogelijkheid om een gratis tablet te krijgen. De gratis Android tablet bijAD die je krijgt bij een tweejarig abonnement is een Samsung Galaxy Tab. Een prachtige tablet met een mooie waarde. Uiteraard krijg je een gratis Android tablet bij AD zonder iets meer te moeten betalen voor je abonnement. De gratis tablet bij AD is dan ook zeer aantrekkelijk.

Ook bij Parool en Volkskrant een gratis Android tablet

Ook bij de kranten het Parool en de Volkskrant ontvang je een gratis tablet. De actie is hetzelfde. Sluit je een abonnement met een looptijd van 24 maanden? Dan ontvang je de gratis Samsung Galaxy Tab. Toch fijn dat het in deze tijd van crisis nog zo eenvoudig is om een duur product gratis te ontvangen. Alle drie de kranten zijn natuurlijk uitgesproken kwaliteit kranten. Je krijgt dus sowieso waar voor je geld. De extra tablet is daarmee alleen maar weer mooi meegenomen en levert je dan ook direct weer een mooi extraatje op!

Garantie op de gratis AD tablet

Ondanks het gegeven dat de AD tablet echt helemaal 100% gratis is heb je toch nog een volledige garantie op je gratis verkregen AD tablet. De “gewone” fabrieksgarantie geldt en je hebt dus gewoon recht op je garantie. Er zijn geen beperkingen in het gebruik van de tablet en geen beperkingen in de garantie voor de tablet. Leuker is een gratis AD tablet dan ook niet te maken. Wij vinden het vooral prettig dat de uitgever van het AD klaarblijkelijk dezelfde is als de uitgever van het Parool en de Volkskrant. Welke van deze drie kranten je ook kiest. De gratis tablet krijg je er altijd bij als je een abonnement sluit van 24 maanden.