Gratis Leesmap Tablet

Gratis leesmap tablet

gratis leesmap tabletBen je ook weer eens toe aan lekker een beetje tijdschriften lezen? Bij de leesmap kan je nu én genieten van het ouderwets tijdschriften lezen én genieten van de gratis leesmap tablet. Met deze gratis leesmap tablet kan je ook op de moderne manier alles lezen. Eigenlijk een ideale combinatie. Van de ene kant de ouderwetse leefstijl van het lezen van tijdschriften. Aan de andere kant het genot van een gratis leesmap tablet. Een gratis leesmap tablet PC krijg je trouwens al bij een 52 weken abonnement op de leesmap. Als je toch liever een ander geschenk wilt kan dat ook natuurlijk. Je kunt uit 10 leuke aanbiedingen kiezen, of je neemt gewoon 13 weken gratis. Dat is ook weer voordelig.

Wat kost de leesmap?

Wat de leesmap kost is erg afhankelijk van welke map je kiest en hoe oud de map is waar je voor gekozen hebt. Een map met de nieuwste tijdschriften kost al snel € 9,50 per maand. Neem je een wat oudere versie dan ben je al snel een stuk goedkoper uit. De goedkoopste familiemap is er eentje van € 4,30 per week. Op zich natuurlijk een nette prijs. Bij een jaarabonnement betaal je dit dus 52x en krijg je nog een gratis leesmap tablet. Dat is op zich een hele goede deal natuurlijk!

actievoorwaarden

De enige actievoorwaarde die wij voor je hebben kunnen vinden is dat je minimaal 52 weken lid moet blijven van de leesmappen club. Op zich natuurlijk geen slechte tegenprestatie als je ervan uit gaat dat het goedkoopste weektarief er één is van € 4,30. Dan kan je je geen buil vallen. De tablet is, voor zover wij hebben na kunnen gaan, ook in dit geval helemaal gratis. uiteraard mag je via gratistabletacties.nl ook kiezen voor een ander product. Je kunt dan ook kiezen voor 13 weken gratis, een stofzuiger of een hogedrukreiniger. Allemaal leuke gratis producten!