Gratis Online.nl tablet

Gratis Online.nl tablet

Internet bellen en TV en tablet Image Banner 728 x 90
Bij Online.nl kan je twee dingen met elkaar combineren. Ten eerste kan je daar je goedkoopste alles-in-1 pakket krijgen. Daarnaast krijg je naast het goedkoopste pakket ook nog eens een prachtige Samsung tablet gratis ter waarden van € 249,-.
Je krijgt deze tablet als je het super voordelige alles-in-1 pakket bij ze afsluit. Bij dit alles-in-1 pakket krijg je:
– Digitale televisie
– 30 MB per seconde internet
– Hallo Basis
– En natuurlijk de gratis Samsung Tab 2 t.w.v. € 249,-
En dit alles voor de prijs van € 39,95 per maand! Dat is dus nergens goedkoper te krijgen. Het blijft toch vooral bijzonder dat je ondanks de hele scherpe prijs voor het alles-in-1 pakket ook nog een gratis online.nl tablet krijgt. Gekker moet het toch niet worden. Wij zouden zeggen, niet te lang over nadenken en profiteren van deze tijdelijke aanbieding!

Wie is Online.nl

GratisOnline.nl tabletVoordat je een gratis online.nl tablet ontvangt wil je natuurlijk wel weten wie er achter online.nl zit. Dit lijkt ons logisch, je wilt toch weten van wie je je internet, telefonie en digitale televisie gaat afnemen. We kunnen je wat dat betreft gelukkig gerust stellen. Er zit geen kleine aanbieder achter online.nl maar gewoon een grote partij. T-Mobile is namelijk de moedermaatschappij van Online.nl. Er is dus budget genoeg om deze tijdelijke actie nog een aardige tijd voort te zetten.

Gratis Online.nl overstapservice

Om er zeker van te zijn dat je geen dag zonder internet, televisie of telefonie zit heeft Online.nl de Online.nl overstap service. Als je op het aanvraagformulier aangeeft dat je hier gebruik van wenst te maken. Dan zal Online.nl de overstap helemaal voor je regelen en hoeft je je geen zorgen te maken. Je kunt dan ook zo snel mogelijk gebruik maken van je nieuwe internet, televisie en telefonie. En natuurlijk je gratis Online.nl tablet. Online.nl zegt je huidige contract voor je op en regelt verder alles voor je. Dat is nog eens ouderwetse service voor een hele scherpe prijs!