Gratis Oxxio tablet

Gratis Oxxio tablet


Oxxio heeft een prachtige actie als het gaat om het krijgen van een gratis Ipad of andere tablet. Als u een overeenkomst aangaat tot 30-9-2016 ontvangt u helemaal gratis een Apple Ipad, een Galaxy Note of een Samsung Notebook. Oxxio heeft daarmee de meest uitgebreide keuze aan gratis producten. Als u alleen voor groene stroom kiest dan krijgt u een korting van € 250,- op uw tablet of Notebook. Gratis Oxxio producten hebben wij dan ook als beste aanbieder verkozen als het om gratis gaat. De prijs van het product dat u gratis ontvangt ligt gemiddeld rond de € 500,-.

Om het voor u helemaal helder, duidelijk en inzichtelijk te maken. Zetten wij de voorwaarden even voor u bij elkaar.

  • De daadwerkelijke bestelling en keuze voor een iPad, Galaxy Note of Samsung Notebook vindt plaats in de webshop van Paradigit na ontvangst van uw persoonlijke actiecode.
  • Als u een overeenkomst aangaat voor alleen groene stroom, dan krijgt u € 250,- korting op de aanschaf van uw tablet of notebook.
  • U krijgt de gewone scherpe tarieven t/m 30-09-2016 van Oxxio
  • De actie blijft gelden zolang de voorraad strekt.
  • Levering, garantie-, en serviceafhandeling van de tablet of notebook wordt geheel verzorgd door Paradigit.
  • Bij een iPad of Galaxy Note zit geen abonnement van een telecomaanbieder, u zit dus niet vast aan maandelijkse kosten.

Wat moet ik kiezen?

Gratis Oxxio actieWelk gratis Oxxio product u kiest bepaald u uiteraard zelf. Dit hangt volledig af van hetgeen waar u de tablet voor wilt gaan gebruiken. Het spreekt voor zich dat het gebruik van het product bepaald wat voor u de beste keuze is. Een Ipad of tablet is over het algemeen meer als extra bedoeld. Heeft u nog geen PC dan zal de notebook waarschijnlijk de beste keuze zijn. U heeft dan een volwaardige computer tot uw beschikking waar u veel zaken mee kunt regelen.