Gratis Trouw e reader

Gratis Trouw e reader

gratis Trouw e readerBij een abonnement op de Trouw ontvang je een gratis e reader. Deze gratis Trouw tablet ontvang je ondanks de enorm lage prijs voor de krant. De meeste maandabonnementen zijn rond de € 30,-. Een abonnement op de Trouw is echter een heel stuk goedkoper. Een abonnement op de Trouw kan je al afsluiten voor Slechts € 23,50 per maand. Hiermee is de Trouw één van de goedkoopste kranten van Nederland. En met de gratis Trouw tablet erbij is het natuurlijk helemaal een koopje.

Actievoorwaarden

De actievoorwaarden zijn eigenlijk heel erg simpel. U ontvangt de gratis e reader als je een abonnement neemt voor 14 maanden met 45% korting op de krant of voor 18 maanden. Bij de variant van 18 maanden ontvang je ook nog eens een korting van 50% op het abonnementsgeld. Al met al werkelijk een goede actie. Vooral omdat de korting op het abonnementsgeld gewoon blijft bestaan als je kiest voor de e-reader. Bij het abonnement van 18 maanden ontvang je trouwens ook nog eens 5 e-books gratis. Dit maakt de aanbieding natuurlijk nog aantrekkelijker.

abonnement Trouw

Het abonnement op de Trouw houdt in dat je 6 dagen in de week de krant ontvangt. Alleen op zondag zal je geen krant ontvangen. Bij de extra dikke zaterdag krant zitten ook nog extra bijlagen om de geest verder scherp te houden. De naam van de krant Trouw met als bijzin “de verdieping” is niet voor niets. De Trouw is een krant die dieper ingaat op de achtergronden van het nieuws. Als u de gratis Trouw e-reader erbij krijgt kunt u dat natuurlijk nog eens rustig op uw gemak doornemen. Trouw wordt over het algemeen gelezen door hoger opgeleiden. Als je daarbij wilt horen wacht dan niet langer en sluit direct je abonnement af met een gratis Trouw e reader en verdiep je kennis verder!