Gratis Ziggo tablet

Gratis Ziggo tablet

Ziggo-gratis-samsung-tabletOp zoek naar een gratis tablet? En dan het liefst van Samsung? Bij Ziggo kan je hem gratis krijgen. Bij een Ziggo alles-in-1 pakket. Een gratis Ziggo tablet is de Samsung Galaxy tablet. Een prima apparaat met goede en moderne functionaliteiten. In 2012 is Ziggo overigens nog verkozen tot de beste TV aanbieder en de beste internetprovider volgens Tweakers. Hiermee hebben zij dus diverse bedrijven als KPN en Online.nl achter zich gelaten. Voordeel van zo’n mooie beoordeling is dat Ziggo dit jaar nog harder zal werken om de titel te behouden. Het is namelijk toch best een afgang als hij volgend jaar naar een andere aanbieder gaat. Als je kiest voor de gratis Ziggo tablet kies je dus ook voor kwaliteit. Een prettig gevoel.

actievoorwaarden gratis Ziggo tablet

Er is eigenlijk maar één belangrijke voorwaarde om een gratis ziggo tablet te verkrijgen. En dat is dat je een alles-in-1 pakket moet aanschaffen. Ongelooflijk hoe eenvoudig het kan zijn. Er zijn drie soorten alles-in-1 abonnementen. Het maakt niet uit welke je kiest. In alle gevallen krijgt u een gratis Samsung Galaxy tablet erbij. Of je kiest voor de goedkoopste of duurste variant maakt hierbij absoluut geen verschil. Overigens heeft Ziggo tijdelijk ook een prettige actie. De installatie is bij Ziggo in de 2 duurste pakketten namelijk helemaal gratis! Dat scheelt toch weer even. U krijgt daarmee een korting van € 99,95.
Voor de Samsung Galaxy Tab maakt het niet uit welk product je kiest in alle gevallen krijg je een korting van niet minder dan € 249,- omdat je hem er helemaal gratis bij ontvangt.

Voordelen van Ziggo

Een aantal voordelen van Ziggo willen wij je niet onthouden. We hebben al benoemd dat je helemaal gratis installatie krijgt. Daarnaast bellen Ziggo bellers onderling ook nog eens helemaal gratie. En regelt Ziggo de overstap voor u naar Ziggo ook nog eens helemaal gratis. Meer voordeel kan je dus niet krijgen. Wij zouden zeggen, profiteer ervan nu het nog kan!